17 grudnia 2016

Pasta z awokado / Pasta with avocado



Uwielbia wszelkiego rodzaju pasty. Przepis podrzucił mi trener personalny. Jest bardzo prosta w wykonaniu, a jak pyszna. To śniadanko weszło na stałe do naszego menu. Szczerze mówiąc to zajadamy się nią przynajmniej dwa razy w tygodniu. 

Awokado zawiera bardzo zdrowe tłuszcze. Są to tłuszcze, których nie powinniśmy unikać w naszej diecie, mimo tego, że chcemy zredukować tkankę tłuszczową. pomimo dużej zawartości tłuszczów (20-30%) awokado wspomaga odchudzanie. Awokado zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, które poprawiają metabolizm. Dlatego nie bójmy się tych dobrych tłuszczy. wprowadzajmy je do naszej codziennej diety. A na dzisiaj polecam Wam kanapki z pastą z awokado i jajkiem 😋💗

Pasta z awokado

Składniki na 2 porcje:
1 spore dojrzałe awokado
2 jajka ugotowane na twardo
4 kromki chleba z pełnego ziarna

Awokado kroimy na pół. Wyjmujemy pestkę. Następnie łyżeczką wydrążamy miąższ. Jajka obieramy ze skorupek. W misce rozgniatam awokado i jajka za pomocą widelca. Pastę podaję z chlebem. Szybki i prosto 😉

SMACZNEGO!!!

I love all kind of pasta. Recipe threw me a personal trainer. It is very simple to make, and as delicious. This breakfast 'entered permanently into our menu. Honestly we are eating that pasta at least twice a week.
Avocado contains very healthy fats. These are the fats that we should not avoid in our diet, despite the fact that we want to reduce body fat. Despite the high fat content (20-30%), avocados helps weight loss. Avocado contains unsaturated fatty acids that improve metabolism. So do not be afraid of these good fats. Introduces them to our daily diet. And today, I recommend you paste sandwiches with avocado and egg 😋💗

Pasta with avocado

Ingredients for 2 servings:
1 big ripe avocado
2 hard-boiled eggs
4 slices of bread with whole grains

Avocado cut in half. Remove the pit. Hollow pulp by spoon. Peel the eggs with shells. In a bowl, crushed avocado and eggs by fork. I gave a pasta with bread. Quick and simple 😉

BON APPETIT!!!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz