Nie macie czasu, żeby przygotować zdrowy obiad, spróbujcie zrobić rybę z warzywami. Całość zajmie Wam 15-20 min. Warzywa tak naprawdę możemy jeść dowoli. Są one cennym źródłem witamin, które musimy dostarczać naszemu organizmowi każdego dnia.
Zamiast suplementów w tabletkach, polecam świeże warzywa. Pyszności:)
Ryba z warzywami
Składniki na 2 porcje:
filety mintaja 400g
opakowanie warzyw na patelnię
sól
pieprz
natka pietruszki suszona
pomidor
łyżeczka oleju rzepakowego
Rybę oprószyć solą i pieprzem. Patelnię grillową posmarować delikatnie olejem. Smażyć rybę po 2 min. każdą ze stron. Warzywa smażyć na drugiej patelni przez około 10 min. Na koniec doprawić solą, pieprzem i natką. Podawać ze świeżym pomidorem.
SMACZNEGO!!!
If you do not have time to prepare a healthy lunch, try to do the fish with vegetables. The whole will take you 15-20 minutes. Vegetables can eat all the time. They are a valuable source of vitamins that we need to provide our body every day. Instead of supplements in pills, I recommend fresh vegetables. Goodies :)
Fish with vegetables
Ingredients for 2 servings:
pollock fillets 400g
packaging vegetables in a pan
salt
pepper
dried parsley
tomato
1 teaspoon of rapeseed oil
Sprinkle fish with salt and pepper. Grill pan lightly greased with oil. Fry the fish each side for 2 min. Vegetables fry on the other pan for about 10 minutes. At the end sprinkle vegetables with salt, pepper and parsley. Serve with fresh tomato.
Fish with vegetables
Ingredients for 2 servings:
pollock fillets 400g
packaging vegetables in a pan
salt
pepper
dried parsley
tomato
1 teaspoon of rapeseed oil
Sprinkle fish with salt and pepper. Grill pan lightly greased with oil. Fry the fish each side for 2 min. Vegetables fry on the other pan for about 10 minutes. At the end sprinkle vegetables with salt, pepper and parsley. Serve with fresh tomato.
BON APPETIT!!!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz